Forsmarks skola lever vidare

Efter en tumultartad höst, där det först kom ett beslut att skolan skulle läggas ned, vill vi tydliggöra att det beslut som Forsmarks Kraftgrupp AB tog senare innebär att Forsmarks skola kommer att fortsätta att drivas i full kraft fram till och med vårterminen 2020. Det betyder att vi hösten 2017 tar emot nya elever till både årskurs 1 och 2. Välkomna till vår skola!

Både elever och lärare är glada och nöjda över den här möjligheten, eftersom skolan spelar en viktig roll för utbildningen i naturvetenskap och teknik i Östhammars kommun. Vi nöjer oss inte där. Vår förhoppning är att vi tillsammans med Östhammars kommun och Forsmarks Kraftgrupp AB hittar en lösning där vi kan fortsätta att driva skolan många år framöver.

En sak är alltså säker. Hösten 2017 tar vi emot nya elever och alla dessa kommer ha möjligheten att sjunga studentsången och kasta sina studentmössor i luften här hos oss.

Sök till oss nu!