Antagning till hösten 2019!

Vi har nu på morgonen nåtts av den glada nyheten att Forsmarks skola kan göra en antagning till Teknikprogrammet hösten 2019. På Teknikprogrammet med Teknikvetenskap finns goda förutsättningar för att bredda och fördjupa kunskaperna inom Teknik, Naturvetenskap och IT. Om du är intresserad av att plugga på Forsmarks skola och hur vi arrangerar våra utbildningar, tveka inte att höra av dig.

Det innebär att utbildningen kommer ligga sökbar i Dexter hos gymnasieantagningen i Uppsala inför omvalsperioden under första delen av maj. Du som inte kan söka via Dexter tar kontakt med din SYV alternativt e-postar oss, info@forsmarksskola.se, så får du hjälp.

Utbildningsverksamheten vid Forsmarks skola kommer efter sommaren 2020 övergå till Vattenfallgymnasiet förutsatt att erforderliga tillstånd beviljas. Vi på Forsmarks skola hoppas att besked om tillstånd kommer så snart som möjligt. Om tillstånd inte ges av Skolinspektionen kommer vi att göra det yttersta för att ni som elever kommer in på de utbildningar som ni anger som andra val i er ansökan under omvalsperioden.

Vi planerar att ha Öppet hus tisdagen den 23/4 kl 16:00-19:00 samt lördagen den 4/5 kl 11:00-14:00. Håll koll på vår hemsida och sociala medier för uppdateringar.