Elev

För oss är det viktigt att du mår bra. Vi vill skapa balans i ditt liv och satsar därför på hälsoförebyggande aktiviteter som att erbjuda frukost, lunch och mellanmål i skolan och möjlighet till en fritid i rörelse.

På skolan finns skolsköterska och kurator och alla elever har en mentor som följer din utveckling och håller kontakt med hemmet.

Eleverna har stort inflytande och därför finns klass-, elev-, kost- och boenderåd samt en trivselgrupp där du har möjlighet att diskutera och påverka innehåll i såväl undervisningen som övrig verksamhet.

Traditioner

Eleverna på Forsmarks skola är mycket engagerade i läsårets händelser. Skolåret inleds med gemensamma aktiviteter. Eleverna ordnar även uppskattade luciatåg, roliga juluppträdanden, sportaktiviteter, avslutningsbal på Forsmarks Herrgård och en stämningsfull avslutning.

Eget boende

Som elev på Forsmarks skola får du möjlighet att bo på skolans campus tillsammans med andra elever från hela Sverige.