browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Europa 2011

Ett stekhett Lissabon

Hej allihopa!   Just nu sitter vi i vårt hotellrum i Lissabon och pustar ut. Dagen började med utflyttning från hotellet i Nazaré, följt med en flertimmarspromenad här i Lissabon, där vi bland annat fick se en fin utsikt mot kusten.   Eftersom det inte blev något inlägg igår kan jag ta lite kort om … Continue reading »

Categories: Europa 2011 | Leave a comment

ITER, le Mont d’Or, Portugal

Hej alla, Alex och Linda här!   Ber om ursäkt för dålig uppdatering, men tekniken har inte riktigt varit på vår sida. I förrgår lämnade vi Juan les Pins och begav mot Manosque, Provence. Först stannade vi till i Cadarache där forskningsinstitutet ITER finns, och vi fick en timmes presentation av en av deras forskare. … Continue reading »

Categories: Europa 2011 | 1 Comment

Ett soligt Frankrike

Denna dag började ganska långsamt. Vi samlades för frukost klockan 8 och sen drog Filip, Adam och Thun till Nice för att fixa ett temporärt pass. Resten fick göra vad de ville fram till tre-tiden, varav några valde att sova och andra drog till stranden.     När alla var tillbaka i hotellet drog vi … Continue reading »

Categories: Europa 2011 | Leave a comment

Europaresan 2015: Dag 1

Hej kära vänner! Idag var det vår tur att åka på Europaresa, och första stoppet är inget mindre än Rom, Italien! Vi började dagen med att bli skjutsade ut till Arlanda av Lotta och Mattias, där vi sedan mötte upp Adam och Thun för incheckning. Själva flygturen var inte speciellt händelserik, fast det skulle ändå … Continue reading »

Categories: Europa 2011, Europa 2014 | Leave a comment

Framme i Aosta, Italien!

Hej hej gott folk! Nu är vi framme i Aosta som ligger uppe i Alperna i Italien, hotellet är superfint och miljön här är jättemysig. Vi stannar bara här tills imorgon så vi kommer inte hinna göra så mycket här men vi har precis varit ute och ätit och imorgon om vädret tillåter ska vi … Continue reading »

Categories: Europa 2011 | Leave a comment

Blandade bilder från Kroatien

Categories: Europa 2011 | 2 Comments

Borta bra men hemma bäst

Nu befinner vi oss äntligen i Sverige. Igår tog vi oss upp genom Tyskland och passade på att ta ett studiebesök på ett kolkraftverk i närheten av Cottbus. Adam satte standarden redan vid första meningen av rundturen, som han så vackert översatte till “till vänster ser ni nu en hockeyfrilla”. Nu sitter Thun och plågar … Continue reading »

Categories: Europa 2011 | Leave a comment

Sista dagen i Prag

Imorgon är det dags att bege sig från Prag och påbörja färden hem till Sverige igen. Det har varit en fantastisk resa, men nu börjar längtan efter en fast punkt komma. Idag har vi sprungit omkring i det regniga och blåsiga Prag för att ta del av kulturen. Vi fick en guidad rundtur på två … Continue reading »

Categories: Europa 2011 | Leave a comment