browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Europa 2013

Framme i vackra Vipiteno

Nu har vi tagit oss fram till den lilla Italienska staden Vipiteno. Många av oss lyckades motstå bussens vaggande rytm och höll oss vakna när vi åkte genom alperna och passerade Österrike. För att komplettera inlägget om gårdagens stopp så kommer här ännu en kort liten text om det. Bussresan dit gick ostört förutom en … Continue reading »

Categories: Europa 2013 | 1 Comment

En natt i Bingen

Efter väldigt mycket stillasittande i bussen är det återigen dags att snöra på sig bältet och skaffa sig en ordentlig nackspärr genom att sova den så otroligt sköna bussömnen. Vi har tagit oss över till Tyskland, Bingen. Nu bär det av vidare mot Vipiteno! Igår fick vi en supertrevlig överraskning av Johan och Adam. Efter … Continue reading »

Categories: Europa 2013 | Leave a comment

Äntligen!

Äntligen har vi kommit iväg på resan som vi har längtat efter sedan vi började tvåan. Det är precis två veckor kvar tills det är våran tur att sätta på oss de vita mössorna och springa ut. Men innan dess ska vi se till att ha en fantastisk resa runt om i Europa. Vi har … Continue reading »

Categories: Europa 2013 | Leave a comment