browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Europa 2014

Cirkus Europaresa

God kväll! Vi har just checkat in på Hotel Colbert, Juan-les-Pins, Frankrike. Dagen har minst sagt varit händelserik, med stulen väska, förseningar och hunger. Innan vi checkade ut från hotellet i Pisa gav vi oss alla iväg till lutande tornet för att se det i dagsljus. Väl där tog vi en hel del bilder, och … Continue reading »

Categories: Europa 2014 | 1 Comment

Resan rullar vidare

Hejsan allihopa! Här kommer ett lite senare blogginlägg, men hoppas ni uppskattar det ändå! Idag har vi tagit oss från Rom till Florens och efter det det vidare till Pisa. När vi kom till Florens fick uppleva varmt väder och mycket kultur. Vi besökte muséet Uffizi och där kunde vi se verk från bland annat Da … Continue reading »

Categories: Europa 2014 | 1 Comment

Colosseum, mat, skratt, kärlek

God kväll kära vänner! Idag var vår andra och sista dag i Rom och dagen bestod av ett besök på Colosseum, valfria aktiviteter och gemensam middag. Vissa valde att besöka Foro Romani, andra att vandra runt och utforska.       Kl 19.30 samlades vi i hotelllobbyn för att tillsammans gå till restaurangen som låg … Continue reading »

Categories: Europa 2014 | Leave a comment

Europaresan 2015: Dag 1

Hej kära vänner! Idag var det vår tur att åka på Europaresa, och första stoppet är inget mindre än Rom, Italien! Vi började dagen med att bli skjutsade ut till Arlanda av Lotta och Mattias, där vi sedan mötte upp Adam och Thun för incheckning. Själva flygturen var inte speciellt händelserik, fast det skulle ändå … Continue reading »

Categories: Europa 2011, Europa 2014 | Leave a comment

Bergsvandring

Hej hej! Just nu är vi i Wissembourg och här stannar vi bara en natt för imorgon åker vi till färjan som tar oss hem till Sverige igen. Resan har varit en väldigt rolig upplevelse och vi har gjort så mycket olika roliga saker men nu ska det faktiskt bli skönt att komma hem. Men … Continue reading »

Categories: Europa 2014 | Leave a comment

Gemensam middag i Porec

Hej! Var ett tag sen jag skrev men har haft fullt upp med att njuta av det härliga vädret här i Kroatien! Men som Herman lovade så ska jag nu lägga upp lite bilder från den gemensamma middagen vi har haft ikväll. Det blev en middag med två förrätter, en huvudrätt och en efterrätt och … Continue reading »

Categories: Europa 2014 | Leave a comment

Sista dagen i Kroatien!

Jag kan med stor glädje meddela att Europaresan Open 2014 har korat sina segrare. Adam & jag står högst på pallen följt av Mathilda & Joel och Johan & Olof. Väl kämpat! Dagarna i Kroatien har varit underbara! Imorgon åker vi vidare till Aosta i Italien. Innan det ska vi äta gemensam middag inne i … Continue reading »

Categories: Europa 2014 | Leave a comment

Stekande sol i Kroatien!

Nu har vi semester! Ett vackert Kroatien med en stekande sol sitter fint. God mat och trevliga människor! Ikväll blir det en sväng in i Poreč, får se vad staden har att erbjuda. Svettig tennisträning har också stått på dagens schema. Vi är några stycken som tränar inför morgondagens interna turnering (dubbel). Må bäste Adam och … Continue reading »

Categories: Europa 2014 | 2 Comments