browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Europa 2017

FS16N på resa

Tidigt i fredags morse påbörjade FS16N studieresan som avslutar de tre åren i Forsmark. Vi har tillbringat de första dagarna i Essaouira, Marocko. Hotellet (Dar Mounia), som ligger i gamla stan, medinan, är litet och trevligt. Nu har vi anpassat oss lite till klimatet och kulturen så nu är vi redo att åka mot nästa mål … Continue reading »

Categories: Europa 2017 | Leave a comment

Vandring

Nu har vi mellanbussat (?) till Ax-les-Thermes i södra frankrike nära gränsen till det lilla lilla landet Andorra. Kvällsvädret var inte det trevligaste med tungt regn, men välframme till hotellet kunde man sova skönt bland bergen. Morgonen därpå skaffade vi oss frukost och sedan bums iväg mot Andorra! Vi vandrade i 40 minuter uppför berget … Continue reading »

Categories: Europa 2017 | Leave a comment

Mot Andorra!

Efter en fullspäckad gårdag ska vi nu spendera 99mil i en buss, mot Andorra! Säkerheten främst! Puss och kram från FS14B ❤️

Categories: Europa 2017 | Tags: , , | 1 Comment

Gyllene stränder

Äntligen i Frankrike! Efter en skön natt på ett hotel drivet av italienska maffian Marco & Vito så har vi officiellt anlänt till Asnelles i Normandie. Vi bor kanske några hundra meter bort från en av de stränderna där allierade soldater kämpade den 6 juni 1944 (även kallat D-Day). På morgonen var det skönt ute … Continue reading »

Categories: Europa 2017 | Tags: , , | Leave a comment

Pommes i Brygge

Hej den fjärde dagen av Europa resan spenderade klassen i Brygge. Efter en härlig frukost på det mysiga vandrarhemmet så var det dags för en guidad båt tur. Vilken tur att man fick den bästa guiden i stan. Sedan fick man gå och uppleva staden på egen hand samt få något i magen. Såklart så … Continue reading »

Categories: Europa 2017 | Leave a comment

Mot Travemünde!

Hej alla!    Efter två dagar i Oskarshamn med studiebesök på både Clab och kapsellabbet, beger vi oss nu ner till Trelleborg. Där väntar vår färja som ska ta oss ned till Travemünde!   Igår åkte FS14B iväg  iväg direkt mot Oskarshamn! Där vi fick en rundtur på kapsellabbet som jobbar med kopparkappsllarna som ska … Continue reading »

Categories: Europa 2017 | Leave a comment