browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Tja tja bloggen

Posted by on May 25, 2012

Jag har alltid velat börja ett inlägg så och idag känns som den perfekta dagen då vi igår var några som besökte Roland Garros-stadion för FRANSKA ÖPPNA (en magnifik tennisturnering).

Bra matcher visades och f.d. världstvåan TOMMY HAAS var matchen vi längtade efter att se. Trots att matchen mellan Haas och Farah var stilren så var det inte den matchen vi var nöjdast med att ha sett efter dagens slut, trots att Adam fick ett foto med vinnaren Tommy Haas.

Tjejerna, Riske från USA och italienaren…., bjöd på en NAGELBITARE, mycket nätspel, ett  livemöte i klass med fem av fem toast. Allt som allt var dagen bra trots förvirringen i Paris gränder då alla gator heter Rue de och som sedan följs av en rad omkastade vokaler som gör gatan omöjlig att uttala.

Tack och hej leverpastej

Amanda Nilsson

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>