browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Cambridge

Posted by on May 26, 2012

Hej hallååå!

Nu ska vi berätta om studiebesöket som egentligen var en guidad tur runt några av Cambridges mest kända colleges. Vi fick också höra lite historier om olika byggnader och andra intressanta små saker i staden. Alla byggnader vi såg var skitfina och väldigt gamla! Tänk att få plugga där! En av de mest häftiga sakerna var Corpus Clock, ni får se en bild på den imorgon när vi hoppas att vi har lite bättre uppkoppling. :) Något som var speciellt med den klockan var att tiden inte alltid gick korrekt, utan bara var femte minut. Detta skulle symbolisera att tiden går långsammare ibland och snabbare ibland, som vi alla känner!

 

Kvällen i Cambridge var fri, och många spenderade den på det fyrstjärniga superhotellet! Sängarna där var som att lägga sig på moln, och personalen var väldigt trevlig. Dock kände man sig lite malplacerad när man anlände, svettig och sliten efter resan i bussen, men efter en dusch och lite nya kläder från det engelska varuhuset Primemark var forsmarkarna återigen på topp!

 

Direkt utanför hotellet fanns en stor park, och många satt där och umgicks med de glada och trevliga lokalborna.

 

Morgonen efter bjöds vi på en storslagen frukost som mättade allas magar. Därefter hann vissa med ännu ett besök vid Primemark för ännu mer shopping, innan bussen skulle ta oss vidare, tillbaka under vattnet till Belgien och Gent!

 

Hej hopp gummi*****!

 

/Emeli m.h.a. Jacob och Amanda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>