browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

A big surprise!

Posted by on May 27, 2012

Efter Cambridge begav vi oss mot Belgien och Gent! Där väntade ännu ett vackert hotell, nära centrum. Efter att ha kommit dit utforskade de flesta den superhäftiga staden! Knappast någon hade väntat sig att staden skulle vara så vacker som den var. Stadens arkitektur var enastående och det var väldigt vackert med vatten rinnande genom centrumet. Staden kändes, trots sin storlek, väldigt liten och hemtrevlig.

 

Då många elever var trötta så ville de flesta stanna inne i de fina rummen och följa Sveriges kamp i Eurovision Song Contest! När det gick upp för de flesta dundrade ett stort gäng ner i hotellets lobbyn för att tillsammans kunna följa upplösningen och jubla över hur stolta vi var. En av oss hade så bråttom att den fick lov att springa ner i morgonrock (!).

 

Vi tackade Belgien för de fina 12 poängen och vi är glada att vi hoppade över Italien på vår Europaresa då de var det enda landet som inte gav oss poäng! :(

 

Annars hände inte så mycket i Gent eftersom att en tidig morgon väntade. Frukosten var kanongod och redan klockan sju skulle vi resa vidare mot Kiel. Där klev vi på båten som vi nu sitter på, som tyvärr har lite för dålig uppkoppling för att slänga upp bilder, men det kommer imorgon när vi når Sverige.

 

Tack och hej från tre mätta bloggare som njutit av en gigantisk buffe på färjan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>