browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Äntligen!

Posted by on May 18, 2013

Äntligen har vi kommit iväg på resan som vi har längtat efter sedan vi började tvåan. Det är precis två veckor kvar tills det är våran tur att sätta på oss de vita mössorna och springa ut. Men innan dess ska vi se till att ha en fantastisk resa runt om i Europa.

Vi har nu betydligt närmare avstånd till Daniels hemstad Trelleborg än vad vi har till lilla Gimo. Klockan åtta imorse släppte Åke ombord oss på bussen och här sitter vi fortfarande, om än långt från resans startpunkt.

Dagen har bestått av samma delar som alla andra längre bussresor har gjort. Vi har sovit, stannat och ätit och sovit lite till. För att sedan få lite variation bestämde vi oss för att äta igen. Och inte nog med det, när vi kommer ombord på färjan som ska ta oss till Travemunde så väntar en middagsbuffé! Det ska bli spännande om vi kommer i våra klänningar och kostymer när den här resan är över..

Vi kommer spendera natten på färjan för att tidigt imorgon, halv åtta närmare bestämt, fortsätta resan ned mot Bingen. Spännande!

Nu är det dags för Åke att tanka bussen så att vi tar oss ända fram.

Håll utkik efter fler inlägg inom kort!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>