browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Framme i vackra Vipiteno

Posted by on May 20, 2013

Nu har vi tagit oss fram till den lilla Italienska staden Vipiteno. Många av oss lyckades motstå bussens vaggande rytm och höll oss vakna när vi åkte genom alperna och passerade Österrike.

För att komplettera inlägget om gårdagens stopp så kommer här ännu en kort liten text om det. Bussresan dit gick ostört förutom en smärre bilkö på Autobahn, annars var det inga problem. Bingen hälsade oss välkomna med ett mysigt hotell och massa regn. Vi gav oss ut på äventyr för att göra det man alltid gör på bussturer, äta massvis med mat. Sen presenterade en del av tyskaeleverna om ett lokalt helgon. Därefter varvet dags att prova de lokala vinerna, vilket var väldigt trevligt. Efter det var det fritt att hitta på vad man ville, så vi gav oss ut på olika äventyr.

Imorse satte vi oss på bussen mot Vipiteno. Under bussresan avslöjades det att Thun och Adam går upp en kvart tidigare för att matcha sina outfits, vilket märktes tydligt idag när båda dök upp i matchande vinröd färg på kläderna.

Nu är det dags att utforska Vipiteno ytterligare, mat väntas nu.

Fler blogginlägg väntar!

 

One Response to Framme i vackra Vipiteno

  1. Fredrik Jansson

    Låter inte som Johan att gå upp en kvart tidigare. 😉 Tipsa att de kan bestämma outfit kvällen innan de går och lägger sig.

    Ha de!

    /fja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>