Sista stoppet!

Posted by on May 26, 2013

Nu befinner vi oss i Prag, Tjeckien. Även här möttes vi av regn och kyla, vi får hoppas på bättre väder imorgon när vi ska på en guidad rundtur.

Efter att vi anlände till hotellet bestämde vi oss för att göra olika saker. Vissa (jag bland annat, skor…..) sprang direkt till köpcentret och blev lyriska över alla billiga kläder. Andra bestämde sig för att utforska Prags uteliv och åkte iväg till isbaren som finns här.

På bussen hit passade vi på att öva på studentsången, hur det gick låter jag vara osagt. Thun har även avslöjat att tre av hans största uppgifter är att se till att vi räknar snabbare, dricker lagom mängd alkohol och ser till att någon lägger ut bilder på bloggen. Jag känner mig ganska träffad av det sista och ursäktar att inga bilder finns från dagen eftersom vi har åkt 60 mil med buss!

Nu är det dags att sova, så att vi orkar med morgondagen. Snart kommer vi hem igen och tar studenten!