browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Boppard

Posted by on May 15, 2011

Hooola, Emma här igen!
Nu är vi äääääääääääntligen i Boppard!
En söt liten pitoresk stad som ligger i rhendalen, eller vad det nu heter, verkar väldigt mysigt. Jag(Emma), Sandra, Cajsa, Bea och Ullis delar rum och just nu råder det lite kaos må jag säga, middag om 15 min och folk duschar, sprutar parfym och byter om. Oj så fina de blir. Själv duger jag som jag är, bussmysig.

Dagen har varit lärorik i alla fall. Jag har lärt mig om var jakttornen ofta är placerade och varför de är det, och bea & cajsa har lärt sig gå på tyska toaletter.
Första stoppet: så behöver de två små liven Cajsa och Bea gå på toa, vilket de gör. Efter ska man ju spola och sådant men, de tyska toaletterna har inga knappar man trycker på, samt när man är klar så sätter toalettstolen igång att snurra runt och tvättas av. Cajsa och Bea blir lätt förvirrade och står och skriker till varandra att de inte vet vad de ska göra, tills Cajsa ser den lilla skylten med en vinkande handen på. Duktig som hon är så vinkar hon tillbaka och så, ser man på, så spolas toaletten. Cajsa är inte den som är självisk så hon delar även med sig denna information till vännen Bea som även hon då lyckas med sitt uppdrag. Nu vet vi alla hur man går på tyska toaletter, och även ni. Lärorikt och bra!

Nu ska vi äta och sedan bege oss på äventyr i den lilla staden. Slabbo och Pernill har fått för sig att de ska kunna lura ut alla i skogen, hmm..? Ja, vi får väl se vad som händer. Kanske engelskmännen som låter ute i korridoren kommer lura ut dem!? Vi får hålla ögonen på varandra.

Bilder kommer nog att komma ut i morgon. Men eftersom vi bara sitter på en buss är de bara bussbilder.

Men i morgon blir de vårt första studiebesök

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>