browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Sista dagen i Prag

Posted by on May 26, 2013

Imorgon är det dags att bege sig från Prag och påbörja färden hem till Sverige igen. Det har varit en fantastisk resa, men nu börjar längtan efter en fast punkt komma.

Idag har vi sprungit omkring i det regniga och blåsiga Prag för att ta del av kulturen. Vi fick en guidad rundtur på två timmar som gjorde oss till isbitar. Det var visserligen intressant, men vädret förstörde en del av upplevelsen. Som tur var så har vi haft fri tid från klockan ett och kommer ha det fram till middagen halv åtta, så de flesta har sprungit omkring och kikat i affärer.

Vi fick uppleva en stor turistattraktion igen, nämligen en astronomisk klocka mitt på ett torg. Det var helgon, trumpeter och skelett åt alla håll och kanter, framförallt var det turister i drivor!

Förmodligen så kommer Thun tvinga oss att sjunga studentsången hela bussresan från Prag till Gimo. Skona våra stackars halsar och känslor.. förmodligen kommer inget bloggande genomföras förrän vi sitter på bussen hem från Trelleborg igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>