browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Europaresan 2015: Dag 1

Posted by on May 22, 2015

Hej kära vänner! Idag var det vår tur att åka på Europaresa, och första stoppet är inget mindre än Rom, Italien!

Vi började dagen med att bli skjutsade ut till Arlanda av Lotta och Mattias, där vi sedan mötte upp Adam och Thun för incheckning. Själva flygturen var inte speciellt händelserik, fast det skulle ändå inte jag veta då jag sov igenom alla tre timmar (likt andra) som vi spenderade på planet. Sedan landade vi i Rom där vi checkade in på vårt hotell för att sedan bege oss ut på gemensam lunch på superexotiska McDonalds. Smaskens.

Dagens huvudaktivitet var en trevlig, men lång, rundvandring i Rom med en guide. Efter många ömma fötter, ryggar och ojande kom vi tillbaka till hotellet, och nu ska vi ut på middag tillsammans. Vi hoppas att ni har haft en trevlig dag, så hörs vi imorrn!

// F3N genom Linda

20150522_201333

St Peters-kyrkan

Snapchat-3120711176859889863

Vid St Peters-platsen. Glada miner!

Snapchat-6264074403394818856

Alexander och Tove B inne i Pantheon-kupolen.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>