browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

France Yesterday

Posted by on May 20, 2011

Salut! Emma här igen ja! mohaha!

Jo för Zaras del, Love verkar må bra, han har sovit med mig några gånger på bussen och sådär så vi tar hand om nallebjörnen :)

Idag däremot så har det inte varit sådär skit mycket Love-time!

Idag har vi varit inne i centrala Paris och Versaille, eller hur det nu stavas.
Först började dagen/natten, med att cajsa kom och tände lampan mitt framför mig, vilket resulterade i att jag vaknade(ca halv 3 på natten) yeah! Sedan vet jag inte vad som är med hennes mobil men, den ringer ca 5 ggr innan kvart över 8. Vilket gjorde att även jag vaknade ca 5 ggr innan jag verkligen skulle gå upp, klockan kvart över 8…
Men.. Sen när alla hade samlats(alla med korta och svala kläder, med tanke på gårdagens varma väder) så åkte vi iväg för att  besöka Versaille. Dock var det inte så varmt just DÅ, och det började dugga lite.. men, vi håller humöret på topp och hoppas på att vädret ska ha förbättras innan vi kliver upp från tuben igen. Vilket det har. Väl framme vid Versailles slott så strålar solen och alla är tvugna att ta av sig de extra kläderna de tagit på ibörjan av dagen. Sweet säger jag då.
Vissa gick in i slottet medan vissa(såsom jag, gick ut på “trädgården” istället, pga den långa kön.)
Jag kan då säga att det är ju inte direkt som Drottningholms slotts trädgård direkt.. MYCKET större! WOW säger jag bara! Riktigt fint, och jag, Freja, Hannah, August, Sandra, Gurra, Emil, AntonA, samt några till gick gemesamt tsm. Tills vi blev hungriga och köpte varsin panini, tydligen en av deras mest populära rätter(som en baugette fast man värmer den som en toast ungefär). Vi matade ankorna samt weirdo-fiskar som fanns i dammen, och sedan såg vi Emil, AntonA och Kakan åka iväg med en hyrd roddbåt i dammen, medan Emil skrek högt och tydligt; “J´ma pelle!!!” (eller hur det nu stavas). Emils nya coola smeknamn är nu “RoddarN”, då det var han som rodde.
Sedan gick vi vidare i parken, för att sedan åka vidare med hela gruppen in till ett muséum där man kunde spana in konstverk såsom Mona Lisa, “Venus-statyn”, och massa andra tavlor. Niiiice säger jag bara!
Sedan skulle vi gå till Eiffeltornet, ca 3 km från muséumet enligt Johan Thun, alltså ca 25 min. MEN egentligen, ca 45 min, minst. Orkade verkligen inte hålla räkningen på hur lång tid det tog för oss att gå dit, men det tog låååååååång tid, i den hettan det var. Många har nu bonnbrännor och likande.. Väl framme vid Eiffeltornet fick vi gå upp 700 meter i luften för att sedan åka hiss ändå upp. Det var en upplevelse för sig, vilket vi lär lägga upp bilder på imorrn eller dylikt. Kan i alla fall säga att ALLA var döda i fötterna efter denna dagen och våra tankar om att vara blekfeta gick helt och hållet i kras. Nu funderar alla istället hur fan de ska få till brännan ordentligt till balen!? Ouh-Ouhhhh!?

Aja, nu har alla ätit Pizza och dylikt för att sedan mysa till det rejält. Imorrn vid 10 checkar vi ut och åker in till Paris och liknande för att sedan vid 17.00 åka vidare “Arronamonche”, Norrd´ma

Man behöver nästan inte ha kläder på sig i Frankrike, det är så skönt! Av Tobias nygren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>