browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Cirkus Europaresa

Posted by on May 25, 2015

God kväll! Vi har just checkat in på Hotel Colbert, Juan-les-Pins, Frankrike. Dagen har minst sagt varit händelserik, med stulen väska, förseningar och hunger.

Innan vi checkade ut från hotellet i Pisa gav vi oss alla iväg till lutande tornet för att se det i dagsljus. Väl där tog vi en hel del bilder, och under en av våra hoppbilder tappade vi uppsynen över våra väskor. Filip blev tyvärr av med sin och i den fanns hans pass, plånbok och även Adams mobil och pengar. Mycket tråkigt, men en polisanmälan gjordes så förhoppningsvis ska allting lösa sig.

Strax innan kl 14 gick tåget mot Genova där vi sedan skulle byta till ett tåg mot Nice, Frankrike. Vårt tåg blev dock nästan en timme försenat, så vi missade vår anslutning. Detta ledde till lite kaos på tågstationen i Genova, men lyckligtvis kom vi med ett tåg mot Terraemiglia där vi sedan bytte till ett tåg mot Cannes.

Tyvärr har vi inte så mycket bilder från dagen då vi var distraherade av allt omkring oss, men slänger upp en till bild på lutande tornet. Håll till godo!

image

 

image

 

//Linda

One Response to Cirkus Europaresa

  1. Fredrik Jansson

    Vad äter ni för något? Det är ont om matbilder. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>