browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Normandie min vän!

Posted by on May 20, 2011

Ursäktar att gårdagens inlägg som faktiskt skrevs igår aldrig publicerades. Men nu är det publicerat och nu är det mycket läsning om vår resa i Paris.

Nu sitter familjen Forsmark i Normandie. Dagen har vi alla spenderat i olika smågrupper. Pontus, Svante, Ullis, Kakan, Henrik och Felix Larsson besökte en plats under jorden fullt med massa skelett vid namn Katakomberna, Pontus betedde sig som ett barn på julafton och har tagit 260 bilder enbart där. Anton A, Robin, Johan Thun, Johannes och Adam åkte och tittade på tennistävling. Medan Pernilla, Emma, Sabina, Hannah med många fler kollade in Paris utbud på shopping. Jag och Bea med ett x antal pojkar tittade på Notre Dame och sedan till Louvren för att sola. Jag, Cajsa försvann snabbt för att besöka Triumfbågen. Jag var sedan borttappad i Paris alldeles ensamen eftersom när jag kom tillbaka till platsen där jag lämnade mina vänner så var de försvunna. Men som tur var lyckades jag möta mitt gäng med forsmarkare igen av slumpen innan vi sedan tillsammans gick till tunnelbanan för att åka tillbaka till hotellet.

Jag själv, Cajsa har tappat min kamera i marken, den gick sönder, bilderna som var tagna med den kameran finns kvar, men den kameran kommer nog inte att ta flera kort.

Emma har köpt ett par skor för 50 kr och vi har upptäckt att H&M har roligare färger och är billigare i Paris än i Sverige.

Åland har köpt en bandana som har nu har bytt ut sin keps till. Åland fick en fin ny look.

Kvällen har alla sprungit runt och letat efter mat.. Spännande var det när alla restauranger hade stängt av spisen och det bara var alkoholförsäljning. Men vi var glada som fann ett ställe där de sålde mat, dock var det trångt och litet. Men det var helt okej pizza.

Klockan närmar sig 00.00 och nu snart är det dags för formarkarna att lägga sig för att sova.

Godnatt bloggläsare, i morgon får vi veta vad som egentligen hände i slaget Normandie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>