browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Morgon i Normandie

Posted by on May 21, 2011

Idag kan man säga inte är någon vanlig morgon. Det började med strul med väckarklockorna då de ringde men ingen visste riktigt vems det var som ringde. Eller snarare, JAG visste inte vems det var och det var tydligen min. Tule somnade i ca 30 minuter i badkaret så vi har haft lite stressigt på morgonen när 3 andra personer delade på 15 minuter i badrummet. Robin A glömde stänga dörren, men han var i alla fall duktig nog att låsa den, med andra ord dörren stod på glänt men den var ju i alla fall låst. :)

Det har varit kallt i natt. Vi har övervägt att skeda alla 4 i samma säng på grund av nära till frostskador på fötterna. Men allt är lugnt nu ,pojkarna tittar just nu på tjejer på mobilen och det blev genast varmare.

Nu ska vi äta vårt första gemensamma mål i Frankrike samt det första som är gratis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>