browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Studiebesök i Normandie

Posted by on May 21, 2011

Idag har vi varit och besökt 9387 gravar varav 149 stycken var judar. Och av alla dessa människor tilldelades medaljen men of honor enbart till 3. Efter att besökt amerikanska gravplatsen besökte vi ett museum som hette Mémorial cité de l’histoire pour la paix där vi fick gå från första världskrigen till andra världskriget och läsa en hel del om alla franska slag.

Efter att ha besökt den krigshärjade delen i Normandie åkte vi till Bayeux för att besöka tapisserie de Bayeux som var 70 meter lång. Vi fick höra en intressant historia angående denna tapet. Det var om en man som hette Harald och William erövraren och en massa krig hit och dit.

Bild tagen på mig och Bea igårkväll när vi kom till Arromanche, vi tog många andra romantiska bilder efter denna bild togs. Men dem kommer inte att visas innan vi kommit hem till Sverige igen.

Själv har jag skallat allt möjligt under dagen så jag har lite huvudvärk.

Kvällen kommer att bjuda på 3 rättersmiddag. Underbaart! :)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>