browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Tapeter och dagen d

Posted by on May 21, 2011

Dagens händelser har varit allmänt spännande och givande. Intressant också för den delen samt att den verkligen har gett en något att tänka på samt vidgat ens trånga perspektiv på världen lite mera.

Det hela började med att de två mysiga manliga hotellföreståndarna överföll de morgontrötta forsmarkarna med den påträngande frågan om vad de önskade dricka till sitt morgonmål, allt på snabb franska vilket förvirrade de flesta. Som tur är fanns den allvetande Åke på plats som kunde översätta.

Resten av dagen tillbringade vi på Omaha beach och iallafall jag blev ganska nedstämd och eftertänksam bland alla vita kors och stjärnor. Det var väldigt fint och fridfullt där. Efter det gick vi på museet om andra världskriget.

 

Efter det åkte vi till den lilla vackra staden Bouilleux eller liknande och kollade på en finfin lång tapet, fin och välbevarad från 1000-talet, men inget man vill ha i vardagsrummet precis.

 

Snart är det dags för en utsökt måltid på en restaurang rekommenderad av Åke, honom litar vi fortfarande på, till skillnad från Westerbacka som jag tappade förtroendet för när han rekommenderade konstig tysk mat för några dagar sen.

/Pernilla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>