browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Mot Travemünde!

Posted by on May 18, 2017

Hej alla! 

 

Efter två dagar i Oskarshamn med studiebesök på både Clab och kapsellabbet, beger vi oss nu ner till Trelleborg. Där väntar vår färja som ska ta oss ned till Travemünde!

 

Igår åkte FS14B iväg  iväg direkt mot Oskarshamn! Där vi fick en rundtur på kapsellabbet som jobbar med kopparkappsllarna som ska användas i slutförvaret✌?

På kvällen valde vissa elever att utforska staden medans andra slappade på sina rum och och spelade ukuelele!

På Clab fick vi besöka berget där de testar och utvecklar slutförvarstekniker. Vi fick då också åka ner i berget på 450 m djup(?!?!). Hissen som skulle ta oss upp var dock väldigt liten och man fick lov att tryckutjämna  mycket! Klassen satt också på en av kopparkapsllarna som förövrigt var jättesvår att klättra upp på! ?

Men nu sitter vi alla i bussen och chillar innan vi går på färjan som tar oss till Travemünde! Det sägs även att färjan har en jaquzzi, undrar om det är någon som vågar ta sig ett dopp?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>