browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Amsterdaaaaam

Posted by on May 23, 2011

Idag har varit en internet-lös dag, så ursäkta att det inte är någon som har skrivit något. Vi åkte från Normandie vid 8 imorse och kom fram till Amsterdam vid klockan 7 på kvällen, lång och härlig resa må jag säga. Påvägen hit såg vi på filmen “Saving private Ryan” på bussen, på Adam och Thuns initiativ, eftersom att vi hade varit i Normandie där det hela utspelar sig.

Vi kom fram till Amsterdam, och här blev vi uppdelade på 2 hotell, ett bor det 10 st på och här där jag(Emma) bor så är vi 23 st. Bokat upp hela hotellet kan man ju säga! Super fräscht är det i alla fall. Det första vi gjorde var att gå ut och åt, många åt pizza eller pasta(5 euro) mkt bra! Sedan gick vi runt på staden, och ooooooj.. ska inte nämna allt vad staden har att erbjuda, men kan säga att det verkligen blir som en massiv kulturkrock. Det är söndag och staden lever som om det vore fredag/lördag, härligt värre må jag säga.

Nu blir det dags för sängen, och imorgon ska vi göra studiebesök i Anne Francks hus, ska bli intressant.

Uppdaterar mer imorgon istället så kanske det blir lite mer intressant inlägg ;D

Dank!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>